035-544 87 39 info@ksl-solutions.nl

De TWI methodiek

Continu verbeteren en foutloos werken?
TWI Company laat je zien dat dit echt kan.

Een goed eindproduct, daar draait het om. Elke dag opnieuw.

Medewerkers zijn vaak de cruciale schakel naar succes. Samen met TWI Company zet je een uniforme werkwijze neer waarbij je de kwaliteiten van jouw medewerkers optimaal benut.

Of het nou gaat om diegene die al 40 jaar op de werkvloer staat, of een flexibele arbeidskracht die voor een korte periode meedraait; na de implementatie van training within industry voert iedereen op dezelfde manier de handelingen uit en weet jij waar je op mag rekenen aan het eind van het proces.
Elk proces kent in- en output. Dat wat ertussen gebeurt maakt de kwaliteit.

De optimale werkwijze kun je alleen ontdekken als je op de werkvloer aanwezig bent. Daarom trekt TWI Company zelf de veiligheidsschoenen aan en gaat met jouw mensen de vloer op. Samen bepalen we de opvolgende stappen in het proces en die leggen we vast.

Met training within industry maak je het verbeterpotentieel direct inzichtelijk. Dát is de basis voor de training. We trainen jouw mensen tot TWI-trainer zodat zij zelfstandig bestaande- en nieuwe medewerkers snel en efficiënt kunnen trainen. “Train de trainer” dus. Direct op de werkvloer.

 

Interesse? Kijk snel voor data van de trainingen op:

https://twicompany.com/trainingen/twi-schrijver-en-trainer/

 

Stel een vraag over deze training

11 + 14 =