035-544 87 39 info@ksl-solutions.nl

De Six Sigma software voor de industrie.

Beheers en analyseer elke afwijking met de Cierpa Quality. Het uitvoeren van controles, checks, inspecties etc. zijn een geplande verspilling, laat ze dan zo efficiënt mogelijk verlopen met de Cierpa Quality.

Software voor het verbeteren van kwaliteit

Gebruik morgen digitale hulpmiddelen om uw controles zo efficient mogelijk te laten verlopen.

Inzicht in kwaliteit begint met goed meten

Om inzicht te krijgen in de kwaliteitsverliezen is er een goede analyse nodig. Deze kan alleen gemaakt worden op basis van bruikbare en zuivere data. Om dit te krijgen moet de invoer altijd goed gaan. Hiervoor hebben we samen met Cierpa een tool voor ontwikkeld.

Van controle naar onder controle

Verbeter uw CP en CPK door inzicht te krijgen in onder liggende oorzaken. Krijg met de Cierpa Quality inzicht in de grondoorzakenn die de X-en beïnvloeden.

Aansluiting van digitale controles op Control Plan

Gebruik je Failure Mode Effect Analysis om de kritieke controlepunten in jouw proces te benoemen? Met de integrale Quality Control Plan module leg je de hele FMEA inclusief beheersingsmaatregelen en meetdimensies vast. De uitkomst: digitale kwaliteitscontroles die aantoonbaar 1-op-1 aansluiten op jouw actuele Control Plan.

Ideaal voor greenbelts en verbetermanagers

Als verbetergoeroe kun jij realtime bij kwaliteitsmetingen, dus niet wachten tot een medewerker alle metingen in Excel heeft over gezet. En wil je een controle toevoegen, dan staat die binnen een seconde op het scherm in de productie.

Six Sigma trainingen

Haal in 5 dagen je greenbelt certificaat! Onze training zijn alleen gericht op de industrie, hierdoor geen algemene voorbeelden maar herkenbare situaties.

Wat is Six Sigma eigenlijk?

Lees hier alles over op onze kennispagina

Kwaliteit op de werkvloer

Ervaar de kracht van Cierpa Quality direct in de praktijk.​

Bij het ontwikkelen van de software hebben we de volgende uitgangspunten genomen voor controles  “op de vloer”:

Realtime controles aan de lijn

Controle verschijnen op het scherm wanneer dat moet. Daardoor vergeet je nooit meer een controle

Operator vriendelijk

Geen moeilijke menu structuren.

Gemakkelijk automatische controles instellen

Controle formulieren zijn eenvoudig geheel naar eigen wens in te richten.

Trendanalyses

Bekijk realtime de trends in de kwaliteitsmetingen zodat je tijdig kan bijsturen.

Verbeteracties van de werkvloer

Een app om snel verbeteracties in te voeren vanaf de werkvloer.

Stappenplan naar snelle implementatie

1. Eerste indruk krijgen

Bekijk of de software iets is voor uw bedrijf. In onze korte demo tijdens een videocall wordt direct duidelijk of de software aansluit op uw wensen.

2. Slim inrichten

Of u nu gaat beginnen met een verbeterprogramma of al jaren onderweg bent, wij kijken hoe uw  organisatie en verbeterproces ingericht moeten worden in de software.

3. Kennismaking op de werkvloer

Laat het team kennismaken met de software. KSL begeleidt en leidt het team op. Zo kan iedereen goed omgaan met de nieuwe software.

4. Meten & verbeteren

Er kan direct worden gemeten. Zo komt nog sneller in beeld waar kan worden verbeterd. Direct daarna kan men aan de slag met, het met structuur, op pakken van verbeterpunten.

Value Stream Map VSM

Voorspel de toekomst

Digitale regelkaarten

Zie met de Cierpa Quality het procesverloop direct op je scherm. Voorspel wanneer je buiten specificatie produceert en wanneer je moet ingrijpen!

Inspectie = Detectie

Detectie = Correctie

Correctie = Perfectie

Streef naar perfectie door in elke correctie een mogelijk verbeterpunt te zien. Met een koppeling wordt deze meteen in de Kaizen-actielijst gezet! 

Veiligheid en Certificering

Certificering

KSL Solutions is gecertificeerd implementatiepartner voor Cierpa Software. Nieuwsgierig naar hoe wij implementatie trajecten aanvliegen? Verspil geen tijd en vraag een vrijblijvende demo aan! ​
.

Cierpa Quality & Cierpa Software

Cierpa Quality is een module van Cierpa Software. Naast Quality hebben we ook software voor het opvolgen van Kaizen-acties, het meten van de OEE, het auditen van uw organisatie o.a. voor 5S en het ontwikkelen van kennis middels de Cierpa-Competence.

“Als je vertrouwt op gemiddelden, dan is een zebra grijs. Echter voor de meeste mensen heeft een zebra een zwart en wit patroon.”

Start vandaag met de unieke online Cierpa Quality software​