035-544 87 39 info@ksl-solutions.nl

Consultancy en begeleiding

Operationele strategie

Strategische planning

Staat u wel eens echt stil bij de visie op uw operationele organisatie? Heeft u een concreet plan voor de komende jaren? Er zijn zoveel keuzes om te maken! Weet u al wat u gaat doen? Excelleren, innoveren, verduurzamen, circulariteit of liever smart? Met welk programma? Lean, TPM of Six Sigma? Uw reis begint met keuzes maken.

Keuzes al gemaakt, maar vraagt u zich af hoe u het gat dicht tussen strategische doelen en de huidige operationele status?  Hoe richt u de organisatie in, waar starten de eerste teams, hoe implementeert u bijvoorbeeld 5S door het gehele bedrijf? KSL helpt bij het maken van keuzes tot en met de implementatie, maar dragen het stokje wel over…

Verbeterteam & procesbegeleider

Tactische implementatie

Vanuit de strategie zullen verbeterteams opgestart worden. Maar hoe zorgt u voor effectieve en efficiënte verbeterteams? We begeleiden deze teams met name op voortgang en kwaliteit van het proces. Opdat teams efficient en effectief te werk gaan.

Continu verbeteren op de werkvloer

Operationele begeleiding

Hoe gaan we de hele club in beweging krijgen? Daarom begeleiden we intensief in de praktijk; op de werkvloer. We gaan er voor zorgen dat teamleiders steviger in hun schoenen gaan staan. Ze met hun team gaan voor een waanzinnige performance in een leuke, veilige werkomgeving. Dat is wat we hier doen. Hoe we dit doen in de praktijk?

Onze 6 garanties

Waar mag u bij ons vanuit gaan? Dit zijn onze 6 garanties waar we voor staan.

Duurzame verbeterorganisatie

Blijvend zelfstandig continu verbeteren, jaar in jaar uit! Als het in de cultuur zit gaat het nooit meer weg.

Maximale betrokkenheid

Hoe zou het zijn als alle medewerkers echt betrokken zijn bij het verbeteren van de operationele prestatie. Wij krijgen het voor elkaar!

Structurele innovatie

Aan de lopende band innoveren? Richt de organisatie op de juiste manier in en vergroot de afstand op de concurrentie exponentieel.

Meetbaar en aantoonbaar

Met zo min mogelijk moeite morgen Real-time inzicht in performance.

 

Persoonlijke begeleiding

Eerst verbinden dan samen onderweg naar een nieuwe realiteit. Niet alleen focus op het doel, maar ook op de weg!

Kennisverbetering

Praktijkkennis leer je niet op school. Uw organisatie heeft de meeste en beste kennis. We gaan dit versterken en zetten samen met u een zelflerende organisatie neer.

Samen op reis naar de prijs

De reis naar prijs is er een die we samen aangaan. Hierbij is het belangrijk dat we samen duidelijk hebben wat de prijs is, hoe we daar gaan komen. Daarnaast zijn vertrouwen en transparantie waarden die voorwaardelijk zijn. Niet alleen binnen het bedrijf en op alle afdelingen, maar ook tussen u en ons.

Heeft u vragen over specifieke mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek op locatie of via videocall.

“Hoe meer men zoekt naar snelle oplossingen, hoe groter het chronisch probleem wordt.”

Stephen Covey – Auteur