035-544 87 39 info@ksl-solutions.nl

Op onze succesvolle trajecten bij productieorganisaties op het gebied van continu verbeteren op basis van TPM, Lean en Six Sigma signaleerden wij nog regelmatig een gap op het gebied van communicatie en tactische skills van leidinggevenden rondom continu verbeteren en het maximaal betrokken krijgen van medewerkers hierin.

Om onze klanten nog verder te helpen bij het creëren van een duurzame continu verbetercultuur zijn we de samenwerking aangegaan met niemand minder dan Cox Dieben. Samen gaan we een speciaal trainingstraject ontwikkelen voor leidinggevenden in de industrie die meer handvatten willen hebben om hun teams mee te (blijven) krijgen in de mindset van continu verbeteren.

Vanuit haar achtergrond als organisatiepsycholoog, trainer en P&O Manager van de VDL-groep is zij specialist in het versterken van leiderschap binnen productiebedrijven. Dat in combinatie met een duidelijke klik in gedachtengoed maakte Cox voor ons de logische keuze om op het gebied van leiderschap de samenwerking mee aan te gaan. Binnenkort meer info!