035-544 87 39 info@ksl-solutions.nl

Online teamleider jaarprogramma

Word de beste teamleider die je je medewerkers gunt!

Wil je verder groeien als teamleider in zowel je kennis en kunde in verbeteren van processen, maar ook in je rol als leidinggevende? Dan is dit programma wat je moet volgen.

Voordelen van deze online opleiding:

  • Niet een snelle cursus van 1 a 2 dagdelen die je snel vergeet maar elke week een module 
  • Meer dan 24 uur (3 dagen!) aan videocontent
  • Behapbaar en verspreid over een heel jaar
  • In je eigen tempo leren
  • Meer dan 50 verbeter- en analyse technieken om lekkerder te werken!
  • Geen moeilijke theoretische statistiek, wel lekker aan slag in de praktijk.
  • Meer dan 30 methode en technieken om je leiderschap een boost te geven!
  • Online coaching en terugkoppeling over je gemaakte opdrachten.
  • Gemaakt door specialisten uit de maak- en procesindustrie
  • Gratis drie maanden kaizen-software om overzicht en structuur te geven aan je acties!

Waarom het teamleider jaarprogramma volgen?

Wat we zien zijn leidinggevende die doorgegroeid zijn vanaf de vloer, die te maken hebben met verschillende partijen, leveranciers, klanten, leidinggevende (MT) etc. maar voornamelijk met hun team. De teamleider is de spil in het hele verhaal en moet in staat zijn om met alle partijen te communiceren en daarnaast alle ballen hoog te houden. Middels het online teamleider jaarprogramma willen wij een bijdrage leveren aan deze teamleiders en helpen met de omslag naar een gelukkige leven op zowel werk, privé als gezondheid.

Daarnaast zien we ook dat als teamleiders een “normale” training volgen of als zij zelf de theorie van diverse verbetertechnieken op het internet vinden, zij het lastig vinden het geleerde in praktijk te brengen. Vooral om de nieuwe werkwijze te borgen naast de dagelijkse waan van de dag. Met name het omgaan met de weerstand, de veranderingen en de discussies die ontstaan tijdens implementatie is voor veel teamleiders een hekelpunt. Daarom hebben we een jaar programma gemaakt, waarin we rustig opbouwen en door korte herhalingen van het geleerde, de stof beter gebord is, en dat is toch waar het omgaat binnen continu verbeteren.

Voor wie interessant

De training is alleen geschikt als u werkzaam bent in een productieomgeving en binnen de organisatie verantwoordelijk voor het aansturen, de ontwikkeling en de resultaten van uw eigen afdeling of team. U heeft een functie zoals afdelingshoofd, teamcoach, voorman, teamleider, halbaas, coördinator etc. Een MBO, soortgelijke of hogere opleiding is gewenst. 

“Hoe meer men zoekt naar snelle oplossingen, hoe groter het chronisch probleem wordt.”

Stephen Covey

Auteur

Het online jaarprogramma gaat begin 2021 van start. Wil je op de hoogte gehouden worden laat dan alvast je gegevens achter!