035-544 87 39 info@ksl-solutions.nl

Online teamleider jaarprogramma

Word de beste teamleider die je je medewerkers gunt!

Wil je verder groeien als teamleider in zowel je kennis en kunde in verbeteren van processen, maar ook in je rol als leidinggevende? Dan is dit het programma dat je moet volgen!

Voordelen van het teamleiderjaarprogramma:

 • Niet een korte cursus van 1 of 2 dagen, maar een totaalprogramma met een jaar lang elke week een nieuwe module en stof tot nadenken.
 • Alles bij elkaar meer dan 24 uur (3 dagen!) aan videocontent.
 • Behapbaar en verspreid over een heel jaar, maar langer als jij dat wilt.
 • Leren in je eigen tempo.
 • Meer dan 50 verbeter- en analysetechnieken die jou en jouw omgeving helpen naar meer plezier en succes”.
 • Geen moeilijke, theoretische statistiek, wel lekker aan de slag in de eigen praktijk.
 • Meer dan 30 methoden en technieken om je leiderschap een boost te geven!
 • Online coaching en -terugkoppeling over je gemaakte opdrachten.
  Gemaakt door specialisten uit de maak- en procesindustrie.
 • Gratis drie maanden gebruik van de Kaizen-software om overzicht en structuur te geven aan je acties!

Waarom het teamleider jaarprogramma volgen?

Wat we veel zien, zijn leidinggevende die doorgegroeid zijn vanaf de werkvloer, die te maken hebben met verschillende partijen; leveranciers, klanten, leidinggevende (MT) etc. maar voornamelijk met hun team. De teamleider vervult een sleutel rol en moet in staat zijn om met alle partijen te communiceren en daarnaast alle ballen hoog te houden. Middels het online teamleider jaarprogramma willen wij een bijdrage leveren aan deze teamleiders en helpen met de omslag naar een gelukkiger leven qua werk, privé als gezondheid!

Doen en vasthouden

Daarnaast is het omgaan met weerstand uit de organisatie, de veranderingen en de discussies die ontstaan tijdens implementatie voor veel teamleiders een hekel punt.

Daarom hebben we een jaarprogramma gemaakt, waarin we rustig opbouwen en door herhalingen van het geleerde, de stof beter borgen. Dat is toch waar het om draait binnen continu verbeteren.

 

Voor wie interessant

Omdat we het jaarprogramma zo goed mogelijk wilden laten aansluiten bij de doelgroep, is de training alleen geschikt als u werkzaam bent in een productieomgeving.* Daarnaast bent u binnen de organisatie verantwoordelijk voor de aansturing, de ontwikkeling en de resultaten van uw eigen afdeling of team. U heeft een functie zoals afdelingshoofd, teamcoach, voorman, teamleider, halbaas, ploegbaas, coördinator etc. Maar de opleiding is ook aan te bevelen voor medewerkers die de ambitie hebben om een dergelijke functie te bekleden.

Aanbevolen instapniveau voor de opleiding is MBO, verkregen vanuit opleiding of praktijk.

* Denk aan de proces- en maakindustrie zoals bouw, drukkerijen, verpakkers, gieterijen, staal, assemblage, timmerfabrieken, zuivelverwerkers, bottelarijen, chemie en pharmacie, logistiek etc. Helaas niet voor banken, verzekeraars, zorgverleners, dienstverleners etc. We gaan wel een programma ontwikkelen voor kantoor! 

 

Leren in je eigen tempo

 

Hoewel de gedachte achter het jaarprogramma is dat je er een jaar over doet, mag je als deelnemer je eigen tempo bepalen. Het programma bestaat uit 4 blokken en elk blok bevat 11 modules. Zodoende zijn er in het jaarprogramma 44 modules. Tel hier je vakantie weken bij op en je hebt voor een jaar aan content!

.

Previews en trainers van het Teamleider Jaarprogramma

Onze trainers zijn experts op hun eigen vakgebied. Maak kennis met de passie en gedrevenheid van alle trainers die dit programma tot een succes hebben gebracht.

Je hoeft het niet alleen te doen!

 

In de basis variant heb je toegang tot ons forum. Hierin zitten medekandidaten. Als je ergens tegenaan loopt kun je in het forum een vraag stellen.
Ook kun je anderen helpen door vragen te beantwoorden. Want misschien heb jij al eens een situatie meegemaakt of een oplossing ergens voor bedacht. Hoe handig is het dan dat anderen het wiel niet zelf uit hoeven te vinden.

En ieder jaar delen we 3 prijzen uit aan de mensen die de meeste vragen beantwoord hebben… Dit is wat we noemen een win-win situatie.

 

Ga online!

 

Naast de basis variant, is er een mogelijkheid om online begeleiding aan te schaffen.
Je krijgt dan maandelijks een Zoom meeting met een coach. Samen met maximaal 7 anderen.

Je stuurt je vragen vooraf aan de coach die vervolgens met jullie in een interactieve sessie de vragen doorloopt en met elkaar bespreekt. Het voordeel is dat je kan leren van anderen in dezelfde of andere branches.

Ook kan je de coach via mail vragen stellen tussen de sessies door. Zo kun je toetsen of je op de goede weg zit.

.

Blijf waar je bent! En kom toch verder.

 

 

De 3e variant van begeleiding kan je krijgen door een coach naar je eigen bedrijf te halen. Maandelijks komt deze langs om jou samen met minimaal 3 andere collega’s om en om te spreken.

Je krijgt 1 op 1 coaching zodat je de volledige aandacht kunt richten op die zaken die jij nodig hebt om te groeien met je team.

Alle opdrachten worden hierbij besproken en je weet precies wat je moet doen om de volgende stap te maken.

 

 

“Hoe meer men zoekt naar snelle oplossingen, hoe groter het chronisch probleem wordt.”

Stephen Covey

Auteur

Wil je weten wat de investering is voor het teamleider jaarprogramma?

Of wil je weten welke opties en mogelijkheden er zijn?

Ontvang de prijzen en informatie binnen 5 minuten in je mailbox.