035-544 87 39 info@ksl-solutions.nl

Unieke gelegenheid; een kijkje in de verbeterkeuken van VDL!

3 Jaar geleden is Van der Leegte Metaal onder begeleiding van KSL-Solutions aan een eigen verbeterprogramma begonnen. Inmiddels is er een echte verbetercultuur gecreëerd en dat uit zich in reeds 2500 doorgevoerde verbeterpunten en medewerkers die trots zijn op hun werkplek. Deze uitnodiging is de mogelijkheid om zien en horen hoe VDL dit heeft gerealiseerd!

VD Leegte Metaal is opgericht in 1953 en is het eerste bedrijf van de VDL Groep, een internationale industriële onderneming die inmiddels bestaat uit 94 werkmaatschappijen. VDL-metaal is een bedrijf met ongeveer 160 man en beschikt over o.a. een eigen engineering,  gereedschapsmakerij, 5 lasersnijmachines, 20 persen, 8 kantbanken, 19 lasrobots en montage afdeling

KSL-Solutions is een bedrijfskundig adviesbureau gespecialiseerd in het optimaliseren van processen in de maak- en procesindustrie op basis van Lean, TPM en Six Sigma. KSL focust zich op borging van verbeterprogramma’s door het benoemen en begeleiden van rollen binnen de organisatie.

De rondleiding vindt plaats op vrijdag 9 februari (VOL), vrijdag 9 maart 2018 (VOL) van 9:00 tot 12:30 en mogelijk weer in april of mei en is bedoeld voor directieleden. Per bedrijf kunnen zich 2 personen aanmelden op één van de twee ochtenden. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met rene@ksl-solutions.nl of bellen +31643465908. Aanmelden voor toekomstige rondleidingen kan via het onderstaande formulier.

VDL zet zijn deuren niet zo vaak open voor dit soort gelegenheden, dus het is een mooie kans om dit bedrijf eens aan de binnenkant te zien. Echter alle aanvragen worden door VDL beoordeeld. Daarbij zijn er een tiental plaatsen beschikbaar.

Fout: Contact formulier niet gevonden.